• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
  • Euskera
APARTAMENTOS RURALES G-3 - L'allotjament està situat a "Las hurdes", al municipi de "Casares de las Hurdes -LA HUETRE" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar PLASENCIA (80 KM), CACERES (120 KM), CIUDAD RODRIGO (30 KM), SALAMANCA (110 KM). L´allotjament disposa de connexió internet, aire condicionat (només en estances principals), jardín-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
D'INTERèS PER LA SEVA VISITA
   

PAISAJES INSOLITOS Y LUGARES DE GRAN BELLEZA EN EL NORTE DE LA PROVINCIA DE CACERES.
LAS HURDES SON UN LUGAR MAGNIFICO PARA PASAR UNA TEMPORADA EN TRANQUILIDAD Y EN CONTACTO CON LA NATURALEZA.
EN ESTA PARTE DE LAS HURDES EN PARTICULAR TODAVIA EXISTEN RINCONES SIN EXPLORAR Y QUE INVITAN AL VIAJERO A RECORERLOS A PIE Y HA REALIZAR BELLAS FOTOGRAFIAS.
DESDE AQUI TAMBIEN SE PUEDEN VISITAR TODOS LOS PUEBLOS DE LAS HURDES Y ACERCARSE A PARTE DE SALAMANCA CON GRAN VINCULACION A ESTAS TIERRAS COMO LAS BATUECAS, LA ALBERCA Y LA PEÑA DE FRANCIA.
HAY PISCINA NATURAL

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de APARTAMENTOS RURALES G3, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

APARTAMENTOS RURALES G3
CALLE SAN ANTONIO 5
LA HUETRE CASARES DE LAS HUERDES

10628
ESPAÑA
C/ DE ABAJO 64 1 - Casares de las Hurdes -LA HUETRE - 'LAS HURDES' - (Cáceres) - apartamentosruralesg-3@hotmail.es - 927676153-630076257
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)